Någon gång i våra liv får vi uppleva en riktigt stor renovering, det handlar då om sådana stora jobb som man själv inte kan göra på egen hand. Det kan vara ett sådant arbete som kräver en lyftkran eller en grävskopa för att utföra. Oftast handlar det om en tillbyggnad eller påbyggnad men det finns andra arbeten som är så omfattande att de kräver en hjälpande hand.

  • Utbyggnationer kräver en hel del rivning och bygge, ett helt nytt externt hus ska byggas på huset, fördelen med det är att man kan försluta utbyggnaden så pass att man kan leva i sitt bostadshus samtidigt som man bygger.
  • Påbyggnad innebär att man bygger en till våning på huset, arbetet är omfattande och kräver en hel del hjälp, bygg en ny övervåning med ett taklyft. Det kräver att du har en bra plan och att arbetet fortlöper så fort som möjligt, vid regn och liknande måste man skydda huset så att det inte drabbas av mögel och röta.
  • Poolbygge kräver inte alltför sällan en grävskopa, om man själv vill gräva ut för poolen så bör man tänka på att det kommer att ta lång tid. En grävskopa gör det på bara några timmar.