Alla rum som vi har i vårt hem är otroligt viktiga, om än på väldigt olika sätt. För det är precis så som det är, att vissa rum spelar större roll än vad andra gör, och så kommer det nog alltid att vara. Att därför lägga ner lite extra tid, energi och pengar på dessa rum kan vara en god idé, eftersom det gör att vi trivs väldigt bra i vårt hem då. Ett rum som stämmer in på just detta, det är badrummet!

Med fokus på badrummet
Såklart så är inredning i alla dess former väldigt viktigt för oss, och om vi inte trivs med hur det ser ut runt oss där hemma, så märks det väldigt tydligt. Därför måste vi såklart alltid göra allt i vår makt för att det ska se ut och kännas precis så som vi vill i vårt hus eller vår lägenhet. Att gå runt och vantrivas är trots allt inget värdigt vis att leva på, särskilt inte när man faktiskt kan göra något åt det! Men det kan vara svårt att ta tag i, ett hem är ofta stort och att förändra allting på en gång är inget alternativ, varken ekonomiskt eller jobbmässigt. Därför måste man börja någonstans helt enkelt, och eftersom vissa rum påverkar oss mer än andra, är det såklart smart att börja med något av dem. Som till exempel badrummet! Inte bara är det ett rum som vi spenderar mycket tid i, utan dessutom är badrummet det rum som ökar värdet på ens hem mest. Två flugor i en smäll, med andra ord! Så var ska man då börja? Låt oss ta upp några punkter fulla av inspiration för ett riktigt härligt badrum.

 

 

  • Alla har såklart olika saker som de vill ha i ett badrum, men ett badkar måste vara en av få saker som i princip alla vill ha i sitt hem. Att kunna glida ner i ett riktigt hett bad efter en lång dag gör otroligt mycket för själen, så ett bra kar är helt klart något som man bör prioritera. Ett tips: köp badkar online! På så vis får man en bra överblick om vad som finns i utbudet, och dessutom är priserna bra.
  • Bra möbler är a och o i ett badrum. Man vill att det ska se snyggt ut, men dessutom får förvaringsmöjligheterna dessutom vara mer än bra. Att få plats med alla olika typer av produkter man kan tänkas vilja ha där, med handdukar med mera så att man slipper springa runt i hela huset för att plocka ihop grejer för morgonduschen är skönt. Det är sådana små saker som gör att man verkligen trivs på platsen som man kallar för just hem.
  • Glöm för guds skull inte bort härliga inredningsdetaljer! Mjuka och fluffiga handdukar i rätt färg, doftljus som doftar himmelskt och en och annan växt för badrummet otroligt gott. Vi fokuserar trots allt på detaljer i alla andra våra rum, så varför ska inte badrummet få samma fina behandling? Dessutom finns det massor av roliga saker att välja mellan!