När det stod klart att ROT-avdraget var något som skulle införas i Sverige från och med 2008 så var det många som jublade. Det underlättar nämligen en hel del när man vill renovera och fixa i sitt fina hem, som man vill ska bli ännu finare. Och just när det kommer till badrum, så är det verkligen något som man vill ska vara snyggt och rent. Därför är det tur att man nu alltså kan fixa badrummet på lite enklare sätt, så att man kan få sitt exklusiva badrum som man kanske länge drömt om. Så vad väntar du på? Sätt igång och planera hur det ska se ut!

Som om det inte vore nog med att vi alla trivs med ett nyligen renoverat och fräscht badrum, så gör det mer för ens bostad än bara så. Det är nämligen ett fint badrum som ökar värdet på ens bostad allra mest, med vad man kan renovera och fixa, något som såklart är riktigt bra när man sen går i tankar om att sälja sin bostad. Såhär skriver man om det på dn.se:

Att renovera badrummet är den bästa investeringen för att öka värdet på bostadsrätten inför försäljningen, följt av ommålning och köksrenovering. Det anser över en tredjedel av drygt 500 mäklare i en undersökning som Hemnet har genomfört under våren. Även för villor kommer badrumsrenovering på förstaplatsen, tätt följt av investeringar i uppvärmning och kök. Stilmässigt är det fortfarande ”ljust och fräscht” som gäller – och egen stajling duger gott. (Läs resten av artikeln här).