2013 har präglats av personlig inredning. Det ska, oavsett rum, synas att det är du som bor där. Att bara ha vita väggar, gråa gardiner och en brun soffa har med andra ord inte varit acceptabelt det här året. Istället har fokus legat på lite mer lantligare stil med många små detaljer som visar på vem du är. Fotografier, egen målade tavlor, färg och annat som är självvalt är vad som varit på tapeten. Och nu när 2013 börjar närma sig slutet ska det självklart bli spännande att se om den personliga inredningen håller i sig även nästa år, eller om det är något annat som blir till trend. Självklart kan en hoppas att personligheten håller i sig, eftersom det är en riktig trygghet i att inreda personligt – det kan ju inte bli fel.

Det har verkligen varit ett bra inredningsår, och det ska som sagt bli spännande att se vad 2014 har att komma med.

Och som varje år är det också dags att varna om snön som kommer under vintern. Det kan komma mycket skador av snön, exempelvis kan det bildas snö- och isras från tak och gångbanor blir ordentligt hala. Vi har tipsat om det förr, men gör det gärna igen så att inga olyckor ska ske, mer om snöproblem kan du läsa här.

Njut ny av de sista dagarna från 2013 och börja blicka framåt mot 2014. Vad ska du inreda? Hur? Ett nytt ROT-avdrag väntar, och du kommer kanske kunna renovera det du inte kunde i år.

Med det önskas en God Jul och ett  Gott Nytt År!